Politică

O ecologistă, iubitoare de animale, revine președinte a Organizației de Femei PNL Pitești

Astăzi, Organizația Femeilor Liberale din Pitești și-a ales, astăzi, noul președinte, în persoana doamnei Elena Flavia Ghițu. Aceasta a activat inițial în societatea civilă, are o asociație foarte implicată în campaniile de sterilizare gratuită a câinilor sau pisicilor sau găsirea de stăpâni care vor să adopte puii abandonați dar a mai făcut politică, din 2017 până în 2019 având tot funcția de președinte OFL PNL.

OFL Pitești

Doamnelor din Pitești le-au fost alături prefectul județului, Radu Perianu, domnul senatorul Dănuț Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, președintele- interimar OFL Argeș, Cristina Ghineț. Nu au lipsit Dragoș Predescu sau Otilia Șerban, colegi de ”suferință”alături de Flavia Ghițu în 2019 când BPJ Argeș i-a exclus din partid.

Dragoș Predescu

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a transmis un mesaj doamnelor din Pitești, cărora le-a spus că OFL poate să ajungă una dintre cele mai puternice organizații din PNL și le-a asigurat de tot suportul.

”OFL Argeș are un potențial foarte mare de creștere și ne bazăm pe un plan smart de a dezvolta acest proiect extraordinar. Avem deja 10 femei în conducerea PNL Argeș care au devenit o parte importantă a echipei județene.”

Articole similare