ȘtefăneștiȘtiri

Iată la ce licee au intrat elevii din Ștefănești

S-au afișat rezultatele pentru admiterea la liceele din Argeș. Emoții mari pentru ambițioșii profesori și părinți de la Ștefănești. Chiar dacă mulți aleg să își ducă inutil copiii la Pitești, există și ștefăneșteni care au mers pe mâna dascălilor din orașul Brătienilor și ieri și-au văzut odraslele admise la cele mai bune colegii din județ.

La colegiul care poartă numele marelui om politic- Ion C. Brătianu, au intrat 5 elevi; Victor Bădescu(olimpic la Lingvistică),Alexia Gagniuc Păun, Daria Sima, Tania Gorgoi și Cristian Vlădușel.

La Colegiul Zinca Golescu au intrat Teodora Neacșu, Delia Stanciu, Cătălin Petrescu și Roberta Dobre.

La Colegiul Alexandru Odobescu au fost admiși Dragoș Din și Alexandra Velcea. Cu toții sunt elevi ai Școlii Vintilă Brătianu.

Și la Școala ”Constantin Brâncoveanu” despre care se știe că are mulți elevi care provin din familii cu o situație materială precară, rezultatele au fost mulțumitoare.

Nicolae Pletea din Golești a fost admis la Colegiul Ion Mihalache din Topoloveni, Ștefania Nicolau și Timotei Turcin vor merge la Colegiul Maria Teiuleanu iar Darius Rudăreasa și Lorena Iordache au fost admiși la Liceul Teologic Penticostal Elim. Despre Darius Rudăreasa vrem să adăugăm faptul că a studiat orga, a venit săptămânal la cursurile organizate de Centrul Cultural Ștefănești pe care familia i le-a plătit și deși provine din comunitatea romă, din satul Streaua, pe care mulți au obiceiul să o stigmatizeze, este un model pentru colegii din generația lui.

Articole similare