Ștefănești

UITE UNDE SE FAC CELE MAI IEFTINE ANALIZE DIN ARGEȘ

De câteva zile, în cea mai populată zonă a orașului Ștefănești-Blocuri, a fost deschis un centru de recoltare a analizelor medicale. Aflat în imediata apropiere a Spitalului de Geiatrie din Ștefănești, la parterul celei mai frumoase și moderne clădiri din oraș, acesta oferă locuitorilor servicii de înaltă calitate la prețuri scăzute și îi scutește pe beneficiari de un drum în plus la Pitești. Până la 30 august, toți cei care trec pragul laboratorului au reducere de 30 la sută la toate analizele.

Programul este de la 8 la 14 iar pentru recoltare cei interesați trebuie să se prezinte între 8 și 12. MEDILAB este prezent în toată Europa iar de câțiva ani și în România.Toate laboratoarele sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, module speciale de lucru, perfect calibrate si adaptate nevoilor curente de diagnostic paraclinic.

Echipele medicale sunt formate din medici, biologi principali si specialisti, biochimisti si asistenti medicali cu supraspecializare in laborator de analize, in asa fel incat pacientii beneficiaza de experienta si dedicarea unor profesionisti in domeniul laboratorului de analize.

Articole similare