Ștefănești

Uite cine a sunat de o mie de ori la S.C. Apă Canal 2000 pentru avarii

Despre S.C.Apă Canal 2000 s-au spus și s-au scris multe, nemulțumirea cetățenilor este mare, la Ștefănești însă atinge cote alarmante. De fiecare dată când plouă, canalele sunt umplute la refuz, beciurile blocurilor sunt pline de apă, mirosul devine insuportabil. Și calitatea apei este deplorabilă, oamenii de la Ștefănești postând zilnic fotografii cu pahare sau ceșcuțe care conțin apă maro.Altfel, cu două râuri care traversează Ștefăneștiul, prețul apei e pe locul în România.

Fiindcă este și administratorul unor blocuri, consilierul Marian Gubavu a devenit inamicul numărul 1 al acestei instituții dar și campionul la sunat în centrala S.C. Apă Canal 2000. Acesta a sunat într-un an de peste 900 de ori iar operatorii i-au învățat telefonul și vocea.

Consilierul Marian Gubavu luând apă de la izvorul măicuțelor de la Schitul Florica

Cu toate acestea, nimic nu se schimbă, oamenii cumpără apă de la magazin sau urcă dealul la Schitul Florica să ia apă. măicuțele forând pe cheltuiala lor în 2016 pentru a avea o sursă de apă.

S.C. Apă Canal se face vinovată de faptul că nu a schimbat onductele de peste 40 de ani, în prezent, vilele construite în ultimii ani fiind racordate la aceleași țevi ineficiente.

Articole similare