Ștefănești

Școala Vintilă Brătianu vă invită…la școală

De ce să îți duci copilul la Pitești doar să fii la modă? De ce să nu cunoști mai bine școlile și dascălii din Ștefănești? De ce să folosești orașul Brătienilor doar pe post de dormitor iar elevii ca beneficiari ai unor activități făcute de instituțiile din subordinea Consiliului Județean Argeș?

Școlile din Ștefănești sunt foarte bune iar profesorii remarcabili, cum poate în Pitești nu există. Fiecare se cunoaște cu toată lumea, sunt toți o mică familie inimoasă și plină de inițiative. Jumătate dintre elevii clasei a VIII-a care a terminat în 2019 au reușit la Zinca sau Brătianu.

Indiferent de animozitățile din Consiliul Local sau de pe scena politică, elevilor și școlilor nu le lipsește nimic, iar cele două directoare( Cornelia Sofronie și Ionela Mocanu) se bat ”voinicește” pentru instituțiile lor.

Cornelia Sofronie și Ionela Mocanu

Școala Gimnazială Nr.1 Ștefănești vă invită, Joi, 27 Februarie 2020, ora 11:00, la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, pentru viitorii elevi ai Clasei Pregatitoare, alături de doamna profesor din învățământul primar: Aniela Luca. Pe 5 martie, o acțiune similară va avea loc la Școala Nr.1. coordonată de doamnele profesoare Ionela Bold și Bărbulescu Daniela.

Mult succes și alegeți dascălii de la Ștefănești!

Articole similare