Ștefănești

PĂZEA! S-A LANSAT PLATFORMA WEB CARE BAGĂ SPAIMA ÎN PRIMARI

La inițiativa neobositului Traian Paparete și a unei micuțe echipe de specialiști care îl sprijină, astăzi s-a lansat o platformă ambițioasă https://tespun.ro/  care poate deveni spaima primarilor și bucuria pârâcioșilor din Argeș. La un click distanță fiecare locuitor își poate spune păsul printr-un mail iar harta Argeșului se va colora în roșu sau verde.

Astăzi a avut loc și o conferință de presă susținută de inițiatorii proiectului la care au participat și reprezentanți ai partidelor de la dreapta eșicherului politic, stânga simțindu-se cea vizată, probabil.67726506 363656424329968 4664303031410491392 n 88e0d

TESPUN este un proiect civic al Asociației #activAG Pitești, care pune la dispoziția argeșenilor un instrument online de relaționare directă cu toate autoritățile Statului, folosind tehnologia online de pe această platformă. Cum funcționează pe scurt:completați datele din formularul special creat pentru a facilita depunerea unei sesizări,operatorii vor trimite sesizarea dumneavoastră către instituția care poate rezolva problema semnalată.
Aplicația este disponibilă in județul Argeș, in localitățile unde #activAG are operatori instruiți pentru a procesa sesizările. De azi de la ora 12 puteți ataca orașul Pitești și să înroșiți harta interactivă iar din data de 15 august puteți vizualiza orașul Ștefănești semnalând orice problemă cetățenească sau de altă natură adăugând chiar poze sau documente. De la 1 septembrie vor fi acoperite toate zonele Argeșului, mai mulți voluntari selectând și operând fiecare sesizare iar în numele celor care poate nu știu să bată la ușa potrivită vor trimite aceste ”jalbe”online spre soliționare.

Nu este obligatoriu să îți dai numele dacă ai temeri de eventuale presiuni ulterioare iar dacă din contră, dorești mai multe lămuriri, poți lăsa telefonul și vei fi contactat.

Articole similare