Ștefănești

LA ȘTEFĂNEȘTI TE CULCI ADMIS ȘI TE TREZEȘTI RESPINS

Ceea ce se specula pe la colțuri s-a întâmplat azi la concursul pentru director al Centrului de Promovare Turistică Ștefănești.După ce Luiza Dobrescu, consilier personal al primarului, a luat la proba scrisă doar 4,5 iar cealaltă candidată fusese admisă conform anunțului public dar a făcut contestație pentru mărirea notei, astăzi s-a schimbat schimbarea cu un dispeț profund pentru orice lege dată vreodată în România.Nimeni nu a câștigat pentru că nu a câștigat cine trebuia.

Minunatul colectiv de incapabili  ai instituției care se ocupă de partea juridică a realizat că nota de trecere era 7 iar comisia de contestații la fel ca și în alte cazuri și concursuri nu a admis contestațiile, practic Ionelei Carmen Bănuță îi mai trebuiau 45 de sutimi. Nu are rost să vă povestim despre proveniența președintelui acestei comisii- Centrul de Turism Caracal, locul unde s-a răsturnat celebra căruță și nici despre un alt membru, Carmen Neșu-jurista primăriei care în afară de tocurile de 12 și fotbal are ca hobby aranjatul concursurilor și înregistratul ambiental în biroul șefei și alte locații.57462723 2305892496403762 6399710989998096384 n 2742f

De fapt, la Ștefănești te culci admis la concurs și te trezești respins. Nicio instituție abilitată nu verifică ilegalitățile și abuzurile, nimeni nu s-a sesizat că unul din membri comisie de concurs îi era coleg de birou Luizei Dobrescu, că a încercat să facă trafic de influență rugând resprezentanta de la Centrul de Turism din Topoloveni să îi mărească nota(femeia nu s-a lăsat înduplecată și l-a obrăznicit), nimeni nu face caz de faptul că dacă acest concurs nu se va relua, Primăria Ștefănești e bună de plată cu 5 miliarde în decembrie 2019  fiindcă era un proiect pe fonduri europene care are niște norme, că Luiza Dobrescu era aleasa din ziua în care ilegal i s-a plătit acest curs, deci există o premeditare, Curtea de conturi fiind singura instituție care timid s-a sesizat imputând acești bani.

Pentru data viitoare se vor căuta membrii de comisie care eventual vor mânca tradiționala bătaie împământenită de Luiza Dobrescu iar dacă Ioana Jenica Dumitru nu va relua concursul conform exigențelor de grabă ale angajatei sale, invectivele și presiunea pe care i-a aplicat-o în campania din 2016 va fi la pătrat. Poliția e bine! Prefectura e bine! Locuitorii mai au 10 luni de așteptat dar poate scapă mai repede! Are Luiza grijă!

Ioana Jenica însă nu dorește niciun Centru de Promovare a Turismului și nicio urmă din realizările lui Bărbuceanu ci vrea să dea banii înapoi și să transforme cocheta clădire în birou de taxe și impozite. Noi știm asta, Luiza nu știe!

Articole similare