Ștefănești

EL ESTE MILIARDARUL MAI FIERBINTE DECÂT SOARELE DIN ȘTEFĂNEȘTI

S-a născut la 28 august 1944 în Kyoto.Este mezinul unei familii cu 6 copii,a absolvit Politehnica la Tokyo iar în 23 iulie 1973 în Kyoto fondează Nidec care va produce motoare mici, motoare pentru industria auto, motoare industriale, pentru electrocasnice, pentru componente electronice şi optice. Compania are circa 120.000 de angajaţi la nivel mondial. .Este căsătorit , are doi copii și o avere estimată la două miliarde de euro.Toată presa cu specific financiar din lume îi oferă spații generoase iar mulți îl consider excentric și amuzant.Prin fundația sa ajută și premiază anual cele mai importante„creiere”în domeniul fabricării de tehnologii inovatoare pentru micro-motoare.
În urmă cu trei ani a lansat o carte comică-autobiografică intitulată “The Man Hotter Than the Sun”(Omul mai fierbinte decât soarele).Într-un interviu acordat Forbes spune că” Oamenii motivați pot face orice în viață dacă muncesc din greu”.img message manga 011 22cae

Shigenobu Nagamori, este cel mai mare investitor zonal. Până la sfârșitul anului se preconizează că alți 250 de oameni vor fi angajați, urmând ca pe parcursul modernizării și extinderii fabricii să se creeze noi locuri de muncă la care puteți aplica încă de acum. Acest om investește sume destul de mari în infrastructura fabricii ANA IMEP Ștefănești cumpărată de la Copos. De asemenea își dorește să mute sediul central din Europa chiar la Ștefănești. Aici vorbim, în special, de partea de cercetare a companiei. Pentru a face acest lucru japonezii construiesc și apartamente în cadrul fabricii pentru a putea aduce inginerii care lucrează deja la partea de cercetare, dar, de asemenea, ei vor angaja și ingineri români.

Și uite așa din ȚARA SOARELUI RĂSARE va străluci mai puternic soarele pe strada Ștefăneștiului și a Argeșului,beneficiarii acestor investiții.

Articole similare