Ștefănești

AFLA CE CULOARE DE UNGHII TREBUIE SA AI IN ACEST SEZON

Daca acum sunt la moda unghiile in culori pastelate de verde menta, urmatorul trend in manichiura: burgundy si visina putreda schimba putin starea de spirit si atmosfera intr-una cat se poate de glam si eleganta.
Nuantele metalice raman hot si in aceasta toamna, asa ca nu ezita sa porti unghii aurii, argintii sau de culoarea cuprului.Unele manichiuri pe care le-am vazut in prezentarile de moda par facute in graba sau pictate la intamplare, de un copil. Dar si arta naiva are farmecul ei.
Cel mai mare avantaj al unghiilor cu oja semipermanenta este faptul ca rezista pana la 2-3 saptamani, in comparatie cu oja obisnuita care dureaza doar cateva zile – in cel mai fericit caz.

Un al avantaj ar fi faptul ca, atunci cand aplicam oja semipermanenta, unghiile sunt pilite doar putin la suprafata, cu un buffer fin. Astfel unghiile naturale nu sunt agresate si acest lucru nu duce la deteriorarea lor.Mai mult decat atat, oja semipermanenta contine vitamina A si este excelenta pentru doamnele si domnisoarele cu unghii casante sau exfoliate.

La Stefanesti,in salonul deschis de curand Hairstyle Davidar,promotia lunii octombrie este cea destinata unei manichiuri la 35 de lei cu oja permanenta.Produsele sunt profesionale,in mare parte de la Opi iar atmosfera si rezultatele sunt spectaculoase.22523978 1822179144463267 1240285039 n1 ba211

Programati-va la telefonul 0737756561!

Articole similare