Ștefănești

AFLĂ CARE ESTE MAGAZINUL CU CELE MAI BUNE VINURI DE LA NOI

Fiindcă vine Paștele,ne-am gândit să vă recomandăm săptămâna aceasta mai multe magazine utile în Pitești de unde să cumpărați produse de calitate la prețuri bune.

Vinul,atât la biserică dar și pe mesele noastre e foarte important și ca să le îmbinăm pe amândouă,vă propunem

un magazin de pe o stradă cu o biserică faimoasă,Sfânta Vineri,pe strada cu același nume.”Crama Oltul” vă așteaptă cu vinuri din podrgoriile de la Drăgășani,de Ștefănești,vinuri de colecție din Italia sau Franța dar și vinuri vărsate cu prețuri de producător.

Feteasca alba de exemplu, este un vin alb care pastreaza finetea tipica a soiului. Echilibrat ca tarie alcoolica si aciditate, vinul degaja o aroma florala discreta care evolueaza spre cea de caise. Prin maturare si invechire devine galben-pai sau chiar galben-auriu, particularitate insotita si de o evidenta nuanta de onctuozitate.

Riesling italian (soi recomandat si autorizat) este un vin alb, de culoare galben-verzuie dar care poate ajunge prin invechire la galben-pai. Echilibrul sau gustativ face dovada tipicitatii de soi si de podgorie. Prospetimea si fructuozitatea vinului de Riesling a contribuit la cresterea reputatiei podgoriei Dragașani.bottiglia bicchiere vino bianco doc1 e0386

Merlot  este un vin de culoare rosie, cu diferite intensitati, cu nuante purpurii pronuntate, care se mentin timp indelungat. Prin invechire vinul dobandeaste atractive nuante caramizii. Componentele chimice ale vinului ii transmit acestuia un gust agreabil, sec, usor amarui si echilibrat, atribute care-l plaseaza in categoria vinurilor superioare. Astringenta sa moderata si buchetul usor eterat justifica preferintele multor consumatori pentru acest vin.

Cabernet Sauvignon (soi recomandat) este un vin de culoare rosie intensa, cu un bun echilibru intre alcool, aciditate si continutul de compusi fenolici. Viguros si atractiv, Cabernet-ul castiga mult prin maturare si invechire, cand ajunge la plenitudinea valorii sale. Chiar daca multi il considera apropiat de vinul din podgoria vecina, Samburesti, Cabernet-ul de Dragasani isi pastreaza bine propria personalitate.

Dacă aveți și petreceri,nunți sau botezuri,atunci oferta este și mai atractivă,numeroase reduceri și surprize vă așteaptă.Pentru comenzi sunați la 0722847670.

Articole similare