PoliticăȘtiri

ZECI DE VIPURI SEMNEAZĂ ZILNIC PENTRU PĂDUREA TRIVALE

Sute de piteșteni au făcut coadă în centru Piteștiului hotărâți să semneze pentru o inițiativă în care cred și face parte din simbolurile orașului. La propunerea consilierului local PNL-Narcis Sofianu și a doctorului Tiberiu Irimia, în fiecare zi între 15 și 19 iar în week-end, de dimineața până seara, orice persoană cu buletin de Pitești poate ajuta la strângerea celor 7 500 de semnături pentru cele două inițiative parc-pădure și arie protejată.

O mână de oameni entuziaști, tineri și frumoși stau zilnic la cortul amplasat în vecinătatea Teatrului Alexandru Davila. Alte zeci de persoane aduc zilnic tabele de semnături descărcate de pe platforma creată de voluntari care cred în această idee-parcul-trivale.ro.

În mare parte, cei care au semnat până în prezent sunt intelectuali, tineri și foarte multe persoane publice.grigore 400b0

Ilarie Isac-”tatăl”Simfoniei Lalelelor a ținut neapărat să încurajeze această inițiativă alăturându-se demersului, Olimpia Doru-femeie de afaceri, Gabriel Grigore-jurnalist  care a semnalat de ani buni problemele cu retrocedările a venit de asemenea la cort să semneze, fostul rector Gheorghe Barbu, Anca Barbu, medici cunoscuți, profesori universitari și politicieni au îmbrățișat această inițiativă îndemnându-i și pe alții pe rețelele lor de socializare.

Articole similare