Politică

VAI DE PĂRINȚII CARE NU ASCULTĂ DE COPII!

Simona Bucura Oprescu face politică de la 16 ani și în acest timp a dobândit toate deprinderile înaintașilor ei din partid,uitând desigur să se mai cultive,să aibă respect pentru anumite valori și să nu se dea în stambă.

Astfel,în urma articolului despre părinții doamnei deputat,aceasta m-a sunat explicându-mi că acesta este  fals,probabil a considerat că l-am luat din China sau l-am dat cu copy paste ca la PSD deși eu publicasem adeziunile soților Bucura și dacă nu ar fi plouat afara, as fi facut un drum la partid sa cer  si declaratia de acceptare a candidaturii. Rectific, astfel, articolul de ieri, doar domnul Bucura s-a mutat la PSD si va candida pe un loc neeligibil la Consiliul Local Mihaesti, presiunile PSD si cele venite din partea fetitei sale fiind groaznice, fiindca nu-i asa, vai de parintii care nu asculta de copii !

Revista Agressive este o publicatie nealiniata politic, care nu raspunde sacoselor cu bani ale celor care vor sa public sau sa sterg anumite articole , pe modelul Nenea Ivanescu sau altii care se dau independenti iar de maine , timp de o luna, pe site-ul nostru veti gasi articole culturale, de divertisment, fashion si bucatarie. 

FOTO : SIMONA BUCURA OPRESCU IMPREUNA CU MAMA SA , MARIA , INCA LIBERALA!

Articole similare