Politică

UN PARLAMENTAR DIN ARGEȘ ÎȘI ATACĂ VIRULENT CANDIDATUL

Unde s-au pierdut alegerile cuțitele sunt deja pe masă. Pe pagina lui foarte urmărită, Robert Turcescu-parlamentar PMP din Ștefănești, la origini, l-a atacat serios pe intelectualul candidat al PMP, Theodor Paleologu.

Iată postarea acestuia:

”Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: „Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”.

Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?
Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!”

Paleologu a făcut un rezultat mult sub așteptările partidului deși Traian Băsescu nu l-a criticat ci mai degrabă l-a consolat după seara de 10 noiembrie. Nemulțumiri vin și din partea liberalilor care se așteptau ca acesta să anunțe imediat faptul că îl susține pe Klaus Iohannis în turul doi. Candidatul PMP la Cotroceni și-a motivat șovăiala prin faptul că nu există o dezbatere publică între primii doi clasați.

Articole similare