Politică

Un consilier PSD dintr-o localitate importantă a demisionat. Primarul vrea să dea un tun de zile mari!

Să lucrezi la Primăria Călinești sau să îți exerciți chiar funcția de consilier local, înseamnă să trăiești periculos.

Sătulă de riscurile pe care trebuie să și le asume în calitate de consilier PSD la Călinești, unde primarul o zi vrea restaurant, în altă zi vrea modificare organigramei ilegal, dând afară funcționari publici, astăzi, Elena Vîlnoiu și-a anunțat demisia.

ELENA VÎLNOIU-Consilier PSD

Deși se află la al treilea mandat și a fost mereu o susținătoare vocală a PSD Argeș, doamna Vîlnoiu, fost cadru didactic, acum la pensie, și-a anunțat astăzi demisia din CL Călinești. Fiul său este un preot apreciat în localitate, iar nora, un cadru didactic iubit de copii. Familia, reputația, moralitatea și frica de Dumnezeu la Călinești încă se mai păstrează prin sate, acestea venind să salveze câteodată oamenii de viitoare anchete, procese și poate sume de bani pentru acoperirea prejudiciilor.

Cel mai probabil, această situație survine din cauza faptului că poimâine urmează să aibă loc o ședință în care trebuie votată o nouă organigramă unde fosta contabilă, cu bune și rele(Sidonia Roșu) își va pierde locul de muncă fiindcă i se restructurează postul, deși e funcționar public(ILEGAL), srviciul de asistență juridică dispare și o să fie externalizat, Primăria Călinești urmând sî fie reprezentată în instanță de avocații primarului Georgescu, cei care îl apără și în speța cu hărțuirea sexuală, restaurantul și multe altele, iar soția șefului de post din localitate urmează să jupânească un întreg compartiment.

La ședința pe comisii, consilierii PMP, Mihaela Udroiu de la Pro România și consilierul PNL au refuzat să voteze.

Mihaela Udroiu- consilier local

Cea mai vehementă a fost Mihaela Udroiu care a iești public și a dezvăluit cel mai mare tun pe care Mihai Georgescu îl pregătește:

”Punctul care mi-a atras atenția în mod deosebit este aprobarea contractării unei finanțări nerambursabile interne de 10.000.000 lei in vederea asigurării finanțării investițiilor publice de interes local. Stimați cetățeni, este vorba în toată această exprimare filozofala că doar o înghițim repede de contractarea unui împrumut la banca. Cu alte cuvinte împrumutăm 100 de miliarde bani vechi sa facem ce…. Și vom plati noi cetățenii. Niciun primar nu a amanetat comuna pe incompetenta. Sunteți de acord să plătim noi și copiii noștri aceasta incompetenta? Până unde poate merge tupeul acestui edil care vorba aceea, toată comuna ii cunoaște trecutul, toată lumea îi cunoaște faptele.” a scris consiliera revoltată.

Articole similare