Politică

UN ARGESEAN A FOST ATACAT FURIBUND DE LIVIU DRAGNEA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a renunțat la atitudinea considerată de mulți defensivă dupa ce ieri a avut o zi,sa-i spunem…dificila. Într-o emisiune la România TV, Liviu Dragnea a lăsat să înțeleagă că se află în război cu Lucian Pahonțu, șeful SPP.

„Noi nu avem puterea, noi avem guvernarea. Este foarte importantă precizarea aceasta. Puterea este de ani de zile la șeful statului și se exercită în mod ocult, prin diverse canale. Apropo, domnul Pahonțu, nu mai încercați să racolați oameni din PSD. Vedeți-vă de SPP-ul dumneavoastră, nu de PSD. Domnul Pahonțu este principalul vestitor al Cotroceniului”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.lucian pahontu1 ea5ee

Generalul Lucian Pahonțu este cel mai longeviv șef de serviciu secret din România.Nascut si crescut la Leresti,Arges , a fost numit în fruntea SPP pe 7 decembrie 2005 și rezistă și acum, în ciuda situațiilor controversate în care a fost implicat.
Însă, poate că la rezistența sa în acest fotoliu, a contat foarte mult scena în care Klaus Iohannis și-a aruncat nervos paltonul pe capota mașinii de protocol, la Paris. Prezent în dispozitiviul de agenți SPP, Lucian Pahonțu a preluat haina președintelui ținând-o în brațe până ce coloana oficială a plecat.

Articole similare