Politică

Uite pe cine a înscăunat Alina Gorghiu președinte la PNL Topoloveni

Astăzi, la Topoloveni, a fost schimbată conducerea organizației PNL, după aproape 20 de ani. Gabriel Vasilescu fost înlocuit cu o fată plină de caracter, cu un discurs articulat anti-PSD și rezultate pe măsură.

Ana Maria Pănescu este noul președinte al acestei filiale de oraș, oraș pe care, din păcate, nu a reușit să îl schimbe ca și coloratură în 30 de ani nimeni.

Deși proaspătă în politică, a devenit consilier local în 2020, obținând 600 de voturi pentru un partid mic- PER( enorm, mai ales într-un oraș ca Topoloveni), după doar un an, a fost numită președinte la nivel județean dar în primăvara acestui an, în urma declarațiilor de susținere a PSD făcute de colegii săi de la nivel național, a demisionat și a devenit memebru în BPJ PNL.

Funcția primită astăzi, nu e nici pe departe un cadou ci mai degrabă o lungă caznă, multă muncă și probleme în curs de apariție fiindcă la Topoloveni, ca în Sicilia.

„Am încredere că aici se pot face lucruri bune pentru că Panescu Ana-Maria construiește o echipă pentru viitorul comunității. Mi-am dorit să o avem alături de noi și am reușit. Ce reușiți să faceți voi aici est un act de eroism și sunteți de partea bună a oamenilor”, le-a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu colegilor liberali din Topoloveni.

Alături de președintele PNL Argeș au fost senatorul Danut Bica, secretarul de stat, Ion POPA, directorul general al Casei de Sănătate Argeș, Ionuț Gheorghe, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș, Catalin AndreiDragos Predescu, Nae Eugen, Corina Bote, membri ai BPJ- PNL Argeș.

Nu în ultimul rând, trebuie remarcat faptul că micuțul sediu al PNL Topoloveni amenajat de Ana Maria a fost neîncăpător iar alți zeci de oameni așteptau afară sau pe holuri să își exprime susținerea față de Alina Gorghiu.

Articole similare