Politică

UITE CINE SUNT ARGEȘENII DE LA ÎNTÂLNIREA ELITELOR CU PREȘEDINTELE ROMÂNIEI

Astăzi, Klaus Iohannis și-a lansat programul electoral prezidențial ”Împreună pentru o Românie Normală” la World Trade Center, București în fața a 500 de membri PNL. Șeful statului a atacat PSD și a declarat că din cauza proastei guvernări din ultimii ani, România riscă să rămână singura din UE cu MCV.

Printre cei prezenți am recunoscut și câțiva argeșeni. Dan Bica, deputat PNL de Argeș s-a întreținut minute bune cu Vasile Blaga, acum europarlamentar. Adrian Miuțescu-președintele PNL Argeș sau pro-rectorul Emanuel Soare au fost de asemenea prezenți la eveniment și au socializat cu ”fețe luminate”, semn că Argeșul nu mai e provincial și nebăgat în seamă.

miutes 5dc6a

Tot de la Administrația Prezidențială, au primit invitații să participe la lansarea programului prezidențial și  doctorul Tiberiu Irimia, proaspăt înregimentat în PNL Pitești, dar și mama acestuia, celebra doctoriță Victoria Irimia, ca reprezentant al societății civile și al intelectualilor recunoscuți ca formatori de opinie în României.joh 97b9a

Fiind o oră târzie, PNL Argeș nu a dat un comunicat dar neoficial, Argeșul a fost reprezentat de 12 persoane, criteriul eligibilității fiind mai ales de natură elitistă.

Articole similare