PoliticăȘtefănești

UITE CINE VINE LA PNL PE UȘA DIN FAȚĂ

Invitat special în conferința PNL Argeș a fost astăzi-Mihai Tudor, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel și consilier județean. Pe lângă susținerea pe care a declarat-o față de Klaus Iohannis din partea membrilor formațiunii sale, acesta a mai avut și un alt anunț de făcut împreună cu președintele Adrian Miuțescu.

Cei 68 de consilieri din PAM până la sfârșitul anului vor fuziona prin absorție cu PNL. În 3 orașe, Curtea de Argeș, Mioveni și Ștefănești dar și în mai multe comune, Mihai Tudor vine cu o zestre serioasă la PNL. Numele cu cea mai mare rezonanță ca notorietate și credibilitate sunt Argentina Culcuș de la Mioveni și Marian Gubavu de la Ștefănești.

ARG bed74

Prima, a îmbrăcat de o lună jacheta albastră cu inserții galbene sau invers și a făcut campanie cot la cot cu vechii membrii din PNL Mioveni obținând și un scor foarte bun. Argentina Culcuș e foarte determinată să câștige toate alegerile și mai ales să le-o plătească tuturor celor care au dat-o afară cu o comisie și o evaluarea ridicolă de la Centrul Cultural Mioveni.

gub a0ef5Marian Gubavu, consilier la Ștefănești, de mai bine de un an susține toate proiectele grupului PNL, se consultă cu președintele Dorin Bărbuceanu iar de câteva săptămâni participă alături de PNL și la toate activitățile politice la care este solicitat. Fiind votat de electoratul de la Blocuri(cel mai numeros din Ștefănești), Gubavu are multe polițe de plătit atât actualeu administrații care i-a înșelat buna credință și nu a făcut nimic în zonă ci și celor de la Pitești, SC Apă Canal condamnând oamenii să stea în mizerie, mirosuri și apă ruginită. Nu există vreun om pe care Gubavu îl întâlnește cu buletin de Pitești(iar în Ștefănești sunt câteva mii)să nu îl îndemne să voteze PNL.

 

Articole similare