Politică

TOTUL DESPRE KARATISTUL CERCETĂTOR AJUNS MINISTRU!DIN NOU!

După mari negocieri și așteptări,Argeșul a primit un minister.Nu e bogat,nu e influent dar se ocupă cu oamenii deștepți,atât cât mai sunt și nu au plecat pe afară.Președintele PSD Argeș,Șerban Valeca va conduce în Guvernul Grindeanu portofoliul de la Cercetare.

Desi Rac ca si zodie,intotdeauna a dat inainte!
A terminat liceul la Balcescu,Facultatea Politehnica la Bucuresti si imediat a fost angajat la ICN Mioveni,adica Institutul de Cercetari Nucleare, unde a profesat ca inginer,cercetator stiintific principal si director general-ICN.Ulterior devine deputat,apucandu-se de politica la stanga,in Guvernul Nastase unde este numit ministru delegat pentru Cercetare din decembrie 2000.
In paralel cu activitatea de politician a imbratișat si cariera de profesor la Universitatea Pitesti,este membru corespondent al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania,a publicat numeroase carti,studii in domeniul cercetarii,are numeroase brevete de inventii inregistrate la OSIM si …performante extraordinare in karate!Mai précis centura neagra 6 Dan!
Este cetățean de onoare al orașelor Cernavoda,Mioveni, președinte de onoare al Asociatiei de Karate Traditional din Romania aflata sub Înaltul Patronaj al Casei Regale si a primit distinctia Ordinul National “Steaua Romaniei” in grad de Cavaler!
Cand nu este ocupat sa isi mai imbogateasca cu o rubrică CV-ul este tatal unei fetite de 16 ani Cristiana,care a intrat prima la Colegiul Zinca Golescu ,soțul Nicoletei,o femeie discretă care nu-l însoțește la manifestări publice si fanul formatiei Phoenix!

 

Articole similare