Politică

TOTUL DESPRE TEHNOCRATUL PITEȘTEAN AL LUI CIOLOȘ, CANDIDAT USR ÎN ARGEȘ

Partidul la care nu se așteaptă nimeni în Argeș să dărâme calculele,încet dar sigur își asigură un fotoliu,cel puțin,de parlamentar.USR deschide lista la Camera Deputaților la Argeș cu numele piteșteanului Ionuț Moșteanu,fost consilier al ministrului Costescu,fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor până acum trei zile când Nicușor Dan i-a anunțat candidatura.
Înainte de a fi angajat pe postul de consilier al minstrului Transporturilor, Dan Costescu, Ionuţ Moşteanu a fost angajat la propria firmă, Total Branding Partners SRL , cu sediul în strada Exercițiu ,de unde a avut un venit de 12.000 de lei şi a încasat dividente în valoare de 26.250 lei în 2015. Firma Total Branding Partners SRL, cu numai 3 angajaţi anul trecut, a avut o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei, a câştigat 13.502 lei din activităţi ale agenţiilor de publicitate.
Cariera sa profesională se leagă de poziții de director de comunicare de brand
la Vodafone, la Leo Burnett & Target, specialist în 
marketing la Western Union, director de strategie la Cohn & Jansen și partener la Total Brandind Partners.

Cariera în administrație începe pentru Ionuț Liviu Moșteanu anul trecut când în urma protestelor Colectiv și căderea lui Ponta este numit consilier în Ministerul Transporturilor.
Una din experiențele ușor umilitoare le-a avut la o dezbatere despre autostrada Pitești-Sibiu când nu a fost capabil să-i dea un răspuns coerent domnului Constantin Stroe.De asemenea,presa națională a atras atenția că ocupă postul de secretar de stat ilegal,în cazul lui trebuind să existe un certificat ORNIS,având în vedere că Portul sau Aeroportul Otopeni țineau de el.Tot presa națională,ziuanews.ro,dezvăluie faptul că și-a negociat succesorul la minister dar și că și-a negociat locul 1 în Argeș în urma unor facturi plătite USR la Aeroportul Otopeni.
Soția sa Cristina Moșteanu lucrează la o organizație religioasă WORLD TRADE VISION iar împreună au două apartamente.

1454600 668991236454597 1138321697 n1
La Senat,locul 1 îl are un tânăr ambițios căruia i se datorează în mare parte locul fruntaș pe țară la strângerea de semnături pentru USR,asta pe modelul unii cu banii alții cu sapa,în cazul nostru munca de teren.Se numește Cosmin Mihăescu,lucrează în privat,este căsătorit,iubește muntele și își dorește să schimbe lumea!

 

Articole similare