Politică

TOFAN A PREZENTAT CARACATIȚA FUNCȚIILOR PSD DIN ARGEȘ

Prezent în conferința de la PNL Argeș,alături de Adrian Miuțescu, Emanuel Soare și consilierul Lucian Ionescu, vicepreședintele Gelu Tofan a atacat PSD Argeș prezentând caracatița angajaților din instituțiile argeșene. Soțiile primarilor de la Corbeni, Budeasa, fiicele unor primari, sora lui Bogdan Pandelică de la ISJ sau soția lui Iustin Dejeanu tot de la ISJ au fost doar câteva exemple oferite presei de Gelu Tofan.

De asemenea, acesta a prezentat numeroase chestiuni grave făcute de membrii PSD în campanie precum mita electorală de la Izvoru unde la un chef au paricipat o sută de persoane, urna mobilă de la Rociu, transport ilegal la Recea sau ziar tipărit pe banii contribuabililor la Topoloveni cu mesajul Vioricăi Dăncilă și distribuiți în 10 localități.

Și președintele Adrian Miuțescu a prezentat o broșură tipărită de PSD în Argeș unde erau denigrate toate partidele și amenințați locuitorii cu măsuri fictive. Lucian Ionescu, consilier la Câmpulung a vorbit despre biletele de la circ date copiilor și părinților din localitate gratuit dar și despre mobilizarea telefonică pe care o fac anumiți reprezentanți ai unor instituții.

Articole similare