PoliticăȘtiri

Sunteți alături de prefectul Argeșului sabotat în plină pandemie?

”Se găsesc tot mai multe voci in spatiul public argesean, diverse instituții, tot felul de politicieni care spun că nu trebuie sa facem această campanie sau ca este imposibilă.Ce părere aveți?Haideți să le dovedim că noi facem parte dintr-o altă generație care și vrea și poate!Nu trebuie sa ieșiți din casă și nici sa aduceți ceva la Prefectură. Doar donați, de acasă, prin aplicatiile electronice pe care le aveți. Sunteți alături de Prefectul Județului Argeș?#negativ #noifacemtreabaeisaboteaza”, acesta este mesajul lui Emanuel Soare lansat în urmă cu câteva minute.

Prefectul a demarat sâmbătă o campanie umanitară prin care a cerut tuturor să doneze bani sau alimente într-un cont BCR și la sediul instituției sale.

Din păcate, neoficial, mai multe forțe al județului au demarat în paralel cu prefectul alte campanii și vor să își arate mușchii și să își măsoare conturile. În timp ce Soare vrea să direcționeze aceste fonduri pentru izolații la domiciliu care nu au posibilități să își ia alimente sau rude care să îi sprijine, primăriile neavând bază legală decât pentru cei asistați social, mai mulți ”milionari” s-au alăturat unei campanii de a sprijini cu materiale spitalele. Totul bine dar ce să vezi!? Consiliul Județean e bogat precum Crasus și în culmea pandemiei ia de pe SICAP mașini de curățenie care nu fac nimic virușilor(avem documentele la nevoie), la preț dublu față de cel real, angajează rude și prieteni fără concurs și panichează județul cu zvonuri de infectați neconfirmate.

Tot din culise, neoficial, vă dezvăluim faptul că acesta este bombardat, apostrofat și băgat în corzi pe toate grupurile, rețelele partidelor, postacii și doritorii de funcții care sunt optimiști.

Prefectul rezistă! Din păcate rezistă și Honțaru sau alți colaboratori ineficienți pe care i-a moștenit și pe care nu poate să îi zboare nici cu ordonanța militară dar pentru care își ia zilnic bobârnace!

Suntem cu prefectul sau cu șefii paraleli ai județului? Ajutăm Argeșul Oficial concret sau Argeșul Paralel?

Articole similare