Politică

STILUL MEU!FELUL MEU! Gheorghe Alecsei

Gheorghe Alecsei, 54 de ani, manager la AquaTermoSanit și consilier județean

Hotelul meu, Hotelul Athenee Palace Hilton, si anume apartamentul „Athenee Palace Suite”, avand forma de semicerc, acesta beneficiind de o scară interioară din lemn care duce către dormitorul dotat cu sky view (vedere către cer), foarte luminat şi cochet de unde se vede atât de frumos Palatul Regal și Calea Victoriei

Destinatia mea, Delta Dunarii în primul rând pentru că este un brand de țară dar nu ezit niciodata bucuria si placerea unei noi destinatii!

Restaurantul meu, acolo unde există  mâncare tradițională românească . Bucătăria noastră este una foarte bogata si complexa, diversă, cuprinde nenumărate obiceiuri și tradiții culinare, mâncăruri specifice, împreună cu obiceiuri provenite prin intersectarea culturii gastronomice cu tradiții ale altor popoare, cu care poporul român a intrat în contact.

Nu sunt o persoana care face ‘’nazuri / figuri ‘’ cand vine vorba nici de gastronomia altor popoare.

Bautura mea, De felul meu nu sunt consumator de bauturi alcoolice, dar si cand o fac prefer bauturile foarte fine. Din categoria vinului preferat fac parte producatorii ‘’Château Lafitte’’ fiind una din cele patru Châteaux de producătoare de vin din Bordeaux , un vin de o calitate mai rar intalnita, Cheval Blanc , din soiul Cabernet Franc, unul dintre cele mai pretentioase soiuri si nu in ultimul rand  brand-ul Montrachet Domaine – Romanee Conti, mai rar intalnit ce-I drept dar de o calitate aparte.

Imi plac si sampaniile, Piper Heidsieck.

Apreciez si bauturile pur romanesti, facute cu multa grija si cu mult drag intr-un mod natural !

Ochelarii mei, Atat ochelari de soare cat si ochelari de vedere sunt de la brand-ul Ray-Ban o  compania americană de care nu sunt dezamagit.

Pantofii mei, Desi nu sunt femeie, pot spune ca detin nenumarate perechi de pantofi, nu am un brand anume preferat, in schimb perechea pe care o detin trebuie sa imi indeplineasca anumite pretentii, comoditatea este pe primul loc, apoi va trebui sa aiba un aspect foarte fin si natural.

56351.45.91 seaport 1Ceasul meu, Imi plac ceasurile, pot spune ca le ador! Detin o colectie de ceasuri vechi si foarte vechi, iubesc sa le aud ticaitul, chiar daca acesta imi aminteste de trecerea ireversibila a timpului.

Sunt purtator frecvent doar de o  marca de ceas, si anume, Atlantic.

ambre soie1Parfumul meu, Un parfum este cel mai elegant ‘’accesoriu’’ atat pentru reprezentantele sexului frumos cat si pentru noi, barbatii.

Un parfum te defineste, eleganta inseamna parfum. Am o gama varianta cand vorbesc despre parfumuri, predominant fiind cele din brand-ul Dior, si anume tot ceea ce reprezinta nouatate si nu numai : Sauvage, Dior – Homme,  Fahrenheit cam acestea s-ar afla printre preferatele mele. In schimb, nu imi displac cele de la Giorgio Armani, fiind detinatorul a unor sticlute remarcabile, Giorgio Armani Prive Ambre Soie si Giorgio Armani Code Profumo.

Deviza mea, Deviza mea este aceea ca rabdarea si timpul iti aduc mai multe decat puterea si pasiunea, asteptarea fiind radacina tuturor durerilor din inima pentru ca fericirea apartine celor care stiu sa o faca sa astepte!

Articole similare