PoliticăȘtefănești

ȘTEFĂNEȘTIUL A AVUT CEL MAI MARE SCOR DIN MEDIUL URBAN DIN ARGEȘ

Dacă cel mai mare număr de voturi la zestrea județului Argeș pentru Klaus Iohannis l-a avut aseară Piteștiul, la capitolul orașe, moral din punct de vedere istoric și încărcat de multă emoție a fost rezultatul obținut la Ștefănești: 58 la sută, adică cel mai bun scor din mediul urban.

Dacă în primul tur organizația PNL Ștefănești lăsase PSD la 7 procente în urmă, în turul al doilea Dorin Bărbuceanu a intensificat campania în toate satele și cartierele. Un gest frumos l-au făcut ieri și mulți cetățeni care nu au încă buletin de Ștefănești, doar vile sau afaceri pe teritoriul orașului dar au votat la Blocuri sau Nidec. PMP, PAM și USR au demonstrat și ei corectitudine în fața angajamentelor luate, lucru care nu se poate spune despre ALDE nici la Ștefănești și nici în alte localități.

PSD a încercat până în ultimul moment prin metodele știute să denigreze, să prezinte false teme, mai ales în zonele cu persoane în vârstă dar cum în viață contează faptele și mai ales voturile, orașul Ștefănești -locul întâi!!

Nu uitați însă, pe lângă simbolistica zilei,92 de ani de la moartea lui Ionel Brătianu, faptul că aici locuiesc Șerban Valeca,Simona Brătulescu,Dan Manu,Nicolae Velcea și multe alte nume sonore.

Articole similare