Politică

ȘOC LA PNL ARGEȘ! 14 ORGANIZAȚII AU FOST DIZOLVATE

Până să se apuce de împărțit funcții, PNL Argeș taie în carne vie prin județ fiindcă își dorește câștigarea tuturor alegerilor de anul viitor și nu mai vrea blaturi cu PSD sau înfrângeri în nicio comunitate, oricât de mică ar fi. La ultima ședință a Biroului Județan PNL Argeș, 14 organizații au fost dizolvate,în mare parte din sud.

Partidul a mai primit și o altă veste de la tribunal care îi va întări demersurile iar lui Marius Postelnicescu, președintele PNL Pitești i s-a luat o piatră de pe inimă. Domnilor  Moșteanu Andrei, Moise Dumitru, Aurel Dobre și celorlalți reclamanți care au intentat dosar pentru a li se anula actul prin care se dizolva PNL Pitești, judecătorii  le-au răspuns prin respingerea acțiunii. Dizolvarea este o decizie politică, în fapt, ca și frumusețea care stă în ochiul privitorului și nu poate să fie judecată de o instanță civilă. Răspunsul a sosit pe 11 decembrie, adică ieri.

Tot ieri, ziua tranșării abrupt a unor chestiuni dureroase, primarul de la Ștefan ce Mare împreună cu toată organizația PNL au zburat. Aceași soartă de a fi dizolvate au avut-o și organizațiile de la PNL Teiu, Miroși sau Ungheni unde atât la europarlamentare cât și la prezidențiale, PSD și-a făcut de cap.

Reformele continuă!

Articole similare