Politică

ȘI PREFECTUL MAI DOREA O DATĂ !

Când te duci la război pe linia frontului ai tendința să mănânci și să bei ca pentru ultima oară. Când simți că ești pe moarte, dacă ești credincios, chemi preotul să te împărtășească. Dacă ești din PSD și zeci de ani te-ai bucurat de privilegii iar în zilele următoare pleci din funcția de prefect, ce faci? Pe megalomanul din Coreea e răspunsul corect!

Așadar, Emilian Dragnea, încă prefectul județului Argeș, supranumit și ”Apă Plată” fiindcă nu a făcut nimic în mandatul său, a cerut Inspectoratului Școlar Județean să aducă pe 1 Decembrie în Piața Milea-500 de copii pentru paradă. Titi Tudosoiu a executat și a dat normă fiecărei școli printr-o circulară, un număr de 30 sau 50 de elevi sunt obligați să defileze prin frig să bucure ochiul!

De-a lungul timpului ceremoniile au fost sărăcăcioase și austere.Câteva mașini de poliție, soldați și fanfara ”lu duoamna Araxy” era tot progamul dar nu interesa pe nimeni că leafa mergea, partidul ”duduia”.

Deși niciun director nu i-a răspuns la comenzi în mandatul său de prefect ci el a fost un executant al celorlalți în detrimentul cetățenilor care zadarnic și-au căutat dreptatea, lui Dragnea se pare că i s-a îndeplinit ultima dorință, o ceremonie cu lume multă unde el e moțul băștii pentru ultima oară!

Articole similare