PoliticăȘtefănești

Șeful Poliției Ștefanesti recunoaște că primarul Velcea a încălcat legea

Contactat de revista noastră după miezul nopții, Sorin Ghinea- comandantul Poliției Ștefanesti, revenit de o săptămână la conducere după ce în primăvara lui 2020 fusese numit Bogdan Marin, recunoaște că legea a fost încălcată la Ștefanesti.

Cu toate acestea, subordonații domniei sale au stat toată ziua la eveniment, lucru nemaiîntâlnit până acum, unii cuminți, alții abuzând( avem imagini video dacă vreun organ de control dorește), alții răsfățați de un apropiat al primarului, și fără să schițeze vreun gest nici la programul de manele care s-a prelungit după ora 22, nici la focul de artificii la nici 200 de metri de stalpii de curent, nici la suferințele oamenilor din blocurile de la 50 de metri distanță.

Sunt și guri rele care spun că a fost readus grabnic pentru această ocazie și o bună întocmire a văzduhurilor și pământurilor, exact ca în perioada de dinainte de preluarea Guvernului României de către PNL, când PSD era totul.

Noi însă nu credem nimic din toate acestea și îi lăsăm pe șefii domniei sale să evalueze situația unui oraș istoric ce face în spatele blocului o sărbătoare până la miezul nopții încălcând toate legile.

Așteptăm sancțiunile!

Articole similare