Politică

Ședință PSD organizată ilegal la Muzeul Curtea de Argeș

Exact ca în vreme de război, când se rechiziționau bunuri și clădiri, PSD își permite în 2022 să meargă cu japca unde dorește, pângărind niște locuri pe care nimeni nu ar trebui să le atingă.

Ieri, după o porție de eveniment cultural în compania lui Adrian Năstase la Biblioteca Județeană Argeș unde a fost restricționat accesul celor fără carnet PSD de către Poliția Locală Pitești, ilegal desigur, tovarășii de la PSD Argeș au purces spre Curtea de Argeș ca să îl realeagă pe Panțurescu președinte.

Panțurescu într-o demonstrație a pumnului băgat în gura celor care îl atacă

Au descălecat la Muzeul Municipal Curtea de Argeș unde viceprimarul Dumitrache taie și spânzură, interimarul Găbiță fiind un insipid sclav care s-a remarcat în aceasta vară prin amplasarea unor corturi la Curtea Domnească, exact ca la Istanbul.

Nici nu mai punem problema că nu au plătit sala, ajungem să ne bucurăm că nu au mai descins la Mănastirea lui Manole sau în alte locuri sfinte ale României unde măscărici gen Bughiu, Panțurescu sau Bucura se cred stăpâni, cumpărând bunăvoința anuală pe căteva miliarde și două-trei funcții aruncate unor preotese ambițioase cu soți influenți.

Niște tovarăși într-o sală luată abuziv

Sperăm ca locuitorii inimoși, cu principii sănătoase, consemnați de istorie ca făcând lucruri mărețe în timp, să remarce toate aceste abuzuri și să le amendeze în 2024, fiindcă cineva care face așa și la alegerile din propria organizație, nu are cum să fie corect cu o comunitate, va încălca regulat legea fiindcă le-a intrat în reflex.

UPDATE!

În această dimineață, Ștefan Dumitrache a mâzgălit cu stiloul o chitanță pe care a trimis-o celor interesați cu 100 de lei. Atât l-a lăsat inima! Ne crede proști motiv pentru care nu a atașat și factura fiscală. Oare oamenii obișnuiți pot închiria muzeul pe banii ăștia?

Articole similare