PoliticăȘtefănești

SCOR ISTORIC LA ȘTEFĂNEȘTI:PNL BATE PSD ÎN TOATE SECȚIILE

Astăzi, Argeșul a avut o prezență istorică la vot-locul 9 pe țară. Surprize au fost multe, voturile încă se numără. Sudul a devenit roșu din nordul Argeșului vin surprize plăcute din mediul rural. Urbanul se pare că este și el liberal.

Cea mai frumoasă surpriză o reprezintă însă, atât pentru Argeș cât și pentru România, după 30 de ani, rezultatul PNL de la Ștefănești. În orașul Brătienilor,PSD a mâncat bătaie în toate secțiile și nu a ridicat capul deasupra lui 20(procente).

Ca niște adevărați urmași ai lui Ion C. Brătianu care și-a vândut două moșii să îl aducă pe Carol pe tronul României, un prinț neamț, ștefăneștenii au votat în masă Klaus Werner Iohannis. La Blocuri, PNL a făcut 30 la sută, la Nidec ( cea mai mare secție de vot) PNL a făcut  aproape dublu față de PSD, la Enculești a câștigat cu 39 la sută, la Centrul Cultural Ștefănești o altă victorie, la fel și la Valea Mare.pnl stef 7830f

Pe locul 3 s-a aflat USR care are o organizație puternică și condusă de goleșteanul Mihai Diaconu.PNL Ștefănești însă a avut o mare ambiție, mobilizare și însuflețire în această campanie. După ce membrii filialei Ștefănești au bătut toate potecile și ulițele săptămâni întregi, azi s-a trecut la strategii și precizie matematică.

Duminică, în jurul orei 17, Dorin Bărbuceanu, președinte al PNL Ștefănești, se retrăsese într-un colț de unde suna și apoi socotea fiecare om, secție, participare la vot ca un profesor de matematică. I-am făcut și o poză, discret, nu pentru revistă cât pentru cei mai tineri în politică, ca să tragă o concluzie, aceea că politica e un lucru grav care se face atât cu exuberanță cât și cu seriozitate. barbuceanu bf1e9

 Vă reamintim că în Ștefănești locuiesc președintele CJ Argeș-Dan Manu, președintele PSD Argeș-Șerban Valeca, președintele ALDE-Simona Brătulescu, senatorul ALDE-Ion Popa, deputatul Nicolae Velcea și lista poate continua.

De undeva de la Florica, Brătienii zâmbesc, fiindcă ne-am întors în România Normală.Victorii liberale, bine ați revenit la voi acasă în Ștefănești!

Articole similare