Politică

S-a terminat veselia la Călinești! Primarul și consilierii care au votat și plătit restaurantul sunt buni de plată

S-a terminat cu veselia la Călinești, salarii de directori date la bucătari și oaspătari și mai ales restaurante din banii publici. Se face dreptate și în Călinești unde cetățenii și chiar unii consilieri de bună credință au tot reclamat abuzurile.

Prefectura Argeș a atacat în contecios administrativ hotărârea Consiliului Local Călinești și a obținut anularea hotărârii cu nr. 33 din 28 03 2022.

Luni de zile cetățenii din Călinești au avut nervii întinși la maxim și nu scandalurile sexuale în care a fost implicat primarul sau tinerele sexy angajate au deranjat, ci lipsa oricări investiții și cumpărarea de către primarul Georgescu cu o majoritate largă luată și de la USR sau exclușii din PNL a restaurantului Smiles. Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Mihai Georgescu, pentru cumpărarea bunurilor aparţinând firmei spaniolului- Retana & Gomez Corporation, a fost votat de 13 consilieri locali, dintr-un total de 17.

Cu un mare tupeu, luna trecută, Mihai Georgescu i-a mințit pe consilieri și opinia publică în legătură cu procesul chiar la ședință, descriindu-l pe prefect și instituția pe care o conduce ca nestăpânind subiectul.

Primarul bun de plată

La finalul tuturor procedurilor, consilierii locali care au votat această hotărâre și primarul vor acoperi prejudiciul din bani personali. Pe langă valoare imobilelor și a terenurilor dobândite de la Retana Gomez, firma proprietarului spaniol de la care s-a cumpărat, Primăria Călinești va trebui să recupereze și aportul în numerar de 140 000 Ron și aportul în natură clădire plus teren în valoare de 712 195 lei, adoptate prin HCL 115 din 17 noiembrie 2022.

Prefectul județului-Radu Perianu, președintele PNL-Ionuț Gheorghe sau consilierii locali Mihaela Udroiu și Ion Chirănescu au transmis mesaje în legătură cu acest subiect.

Articole similare