Politică

PRIMII ARGEȘENI LIBERALI LA LOCUL DE MUNCĂ! POZE ÎN EXCLUSIVITATE

După aproape trei luni de la căderea Guvernului Dancilă, revista noastră vă prezintă primii liberali care și-au început efectiv munca în instituția unde au fost numiți. Din fericire pentru liberalii argeșeni, amândoi sunt elite, își merită locul iar în rândul populației se bucură de simpatie.
Cei doi sunt Cristian Crețu și Cătălina Dumitrașcu, inspectori școlari generali – adjuncți la ISJ Argeș. Amândoi au în comun faptul că sunt musceleni, Cristian Crețu vine de la Câmpulung iar Cătălina Dumitrașcu de la Valea Mare Pravăț, au mai activat în aceste poziții, dar și exemplul personal dat prin copiii lor care sunt modele de educație și note bune la învățătură.

Astăzi, când le-am făcut aceste fotografii, amândoi țineau audiențe, erau în plină activitate și păreau deschiși la orice sugestie sau reformă într-o manieră temperată și modestă, specifică intelectualilor așezați. Nu în ultimul rând, am remarcat și look-ul celor doi, el- într-un costum modern și strâns pe corp, neprăfuit sau cu elemente deranjante, ea- elegantă și chiar dibace în a împleti rozul pal la fusta din dantelă cu căptușeală roz.

Despre Cristian Crețu se știe că e consilier PNL la Câmpulung Muscel pentru a doua oară, că a profesat mereu doar la prestigiosul Colegiu Dinicu Golescu și este chiar doctor, Academia Națională de Educație Fizică și Sport absolvind-o în anul 1995. Ceea ce  puțini își mai aduc poate aminte este faptul că a mai ocupat această poziție de inspector în 2005-2006 iar timp de un an, 2011-2012 a fost directorul de la Dinicu Golescu.cretu bd86f

Ca o curiozitate, Cristian Crețu a colaborat mulți ani cu mass-media locală din orașul său, la Radio Orion  având o emisiune sportivă iar la popularul cotidian ”Evenimentul Muscelean” scriind articole numeroase destinate iubitorilor de sport.

Este căsătorit și împreună cu soția care este directorul în logistică al unei companii importante, fac zilnic naveta la Pitești. Fiul său este  proaspăt absolvent de Cibernetică la București iar părinții săi au activat ca dascăli în Câmpulung zeci de ani.

În cadrul Inspectoratului  Școlar Județean Argeș, domnul Crețu are în subordine departamentul  Management și Resurse Umane.

Despre Cătălina Dumitrașcu publicul a mai citit și a mai văzut-o la televizor și în campaniile electorale. În urmă cu trei ani a câștigat prin concurs postul de director al Școlii Ion Minulescu din Pitești pe care l-a lăsat de săptămâna trecută pentru cel de inspector adjunct unde se va ocupa de inspecțiile periodice.c.dumitrascu ee55d

În perioada 2009-2010 ea a fost numită în aceași poziție iar în perioada 2010-2012 a fost, tot în cadrul ISJ, inspector specialitate( mentorat).Este căsătorită cu un polițist, are doi copii foarte buni la învățătură, fiica sa , Alexia Elena, intrând printre primii la Zinca Golescu în clasa a cincea și tot cu note extraordinare la Ion C.Brătianu în clasa a IX-a.

La capitolul ”pasiuni” am remarcat la Cătălina Dumitrașcu etalarea celor mai frumoase fote și ii din Muscel dar și vorbitul în franceză cu apropiații.

Din păcate, nu mai avem alți liberali la muncă în Argeș, încă. Luni se preconizează o numire ca cele de mai sus, pe criterii de meritocrație și muncă, Sorin Sorescu, liberal vechi, de profesie medic veterinar urmând să ajungă în fruntea DSV. Despre Gheorghe Duțulescu nu scriem fiindcă deși este numit pe post a ales să plece în Peru cu primarul PSD-Cornel Ionică, mulțumind altfel colegilor care l-au promovat.

La București, momentan, doar Adrian Miuțescu este președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului iar din zi în zi trebuie să apară numirea lui Gheorghe Alecsei tot la București, la Palatul Victoria ca director la Rezervele Statului.

Articole similare