Politică

Primarul PSD al Orașului Regal stă prin cârciumi în timp ce la Curtea de Argeș se sărbătorește un secol de la încoronarea regilor României

Despre PSD Argeș am aflat cu toții în ultima lună mai ales, că una zic și alta fumează. Scandaluri de corupție, scandaluri sexuale și multe alte situații stânjenitoare îi arată populației așa cum sunt de fapt.

Despre Panțurescu, primarul de la Curtea de Argeș, s-a scris puțin fiindcă plătește contracte și este un insipid. Despre nesimțirea lui, toată lumea știe dar puțini o pot dovedi. Revista noastră i-a făcut însă o fotografie în această dimineață într-un restaurant de pe Bulevardul Basarabilor cum petrecea cu alți câțiva localnici. Era ceasul 11.40.

Nu suntem absurzi că doar era sâmbătă doar că, la Mănăstirea Curtea de Argeș avea loc la acea oră un moment important unde era sublinat un secol de la încoronarea lui Ferdinand și Mariei la Alba Iulia iar viceprimarul Ștefan Dumitrache, mincinosul și demagogul de serviciu, anunțase numeroasa asistență care umpluse până la refuz biserica faptul că primarul este ocupat cu un alt eveniment vital pentru administrație.

Dar hai să vorbim și despre oameni frumoși participanți la ceremonie! Prințul Nicolae alături de soția sa Alina, academicianul Păun, zeci de elevi ai Liceului Ferdinand din Curtea de Argeș, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”- Filiala Argeș care a făcut și câteva cadouri de excepție oaspeților, constând în tablouri ale artistului Nicolae Samoilă, despre neobositul cor al veteranilor condus de colonelul (r.t.g)Nicolae Perniu și Asociația Cadrelor Militre în Rezervă și Retragere ”Al.Ioan Cuza”- filiala Posada-Curtea de Argeș și Liga pentru Apărare Drepturilor Pensionarilor Militari- Filiala Argeș, conduși de prim-vicepreședintele filialei Argeș, maior Aurel Soare.

La final s-au depus coroane la mormintele Regelui Ferdinand și Reginei Maria de către participanți. Slujba a fost oficiată de părintele Caliopie Ichim și părintele Paul Solomon. Nu în ultimul rând, IPS Calinic a transmis tuturor gândurile sale bune.

Articole similare