Politică

PRIMARUL IONICĂ ÎȘI CUMPĂRĂ CONSILIERII TÂMPIȚI CU EXCURSII, PE BANI PUBLICI

Primarul Cornel Ionică a atacat Palestina, în urmă cu două săptămâni. Armele edilului au fost mai eficiente decât oricare altă muniție de asalt. Ionică a trimis-o pe liberala Dorina Stanciu în recunoaștere, ca să-i destabilizeze psihic pe palestinieni cu informații pe care le avea despre….pakistanezi.  Cum a putut o simplă femeie cu păr roșu și coafură de gospodină să realizeze acest lucru? Nimic mai simplu. În graba ei de a cuceri Orientul, mai mult sau mai puțin mijlociu, consiliera locală a  înțeles că va merge în Pakistan, deși Orașul Pitești se înfrățea cu un oraș din Palestina. Pakistan…Palestina…tot un drac!

Primarul Cornel Ionică n-a dat consilierilor

aflați pe lista delegației, printre care și viceprimarul Sorin Apostoliceanu, decât niște informații sumare despre destinație, urmând ca ei să pună cap la cap acest puzzle. Cu această ocazie, Dorina a aflat că mai există un alt cuvânt care începe cu “p” și a decis ca acela să fie Pakistan. Drept urmare, s-a documentat, a luat cărți scrise de celebrul învățător yoghin Sri Vivekananda de la care avea să afle cum este cu spiritualitatea pakistaneză. În timp ce consilierii social-democrați căzuseră de acord să meargă toți în Palestina, doar acolo aveau bilete, “blonda” Dorina , responsabilă cu Comunicarea la PNL Argeș, aștepta să debarce în Pakistan. Nici când a ajuns la destinația reală, aceasta nu și-a dat seama că nu se află unde credea ea.

13239305 862469063858083 489555831306484221 n1Asta pentru că imediat coborâtă din avion, le-a căzut cu tronc, nu unor arabi(doar era roșcată, nu blondă), ci unor greci ale căror daruri a înțeles să le primească, sub forma unui sacou verde. Doar era ziua ei de naștere. Și uite-așa, asemeni blondei din banc care întreabă pilotul unui avion dacă și Clasa Business merge în același loc cu Clasa Economic,  karma(soarta) a făcut ca Dorina să ajungă în aceeași țară ca și consilierii social-democrați.  Lăsând gluma la o parte, primarul Cornel Ionică a trimis în Palestina, pe bani publici și în mare taină(le-a interzis să facă public vreun amănunt cuiva), câțiva consilieri locali favoriți. Cadoul are darul să netezească simțitor drumul sinuos al proiectelor sale, pe viitor. Și nu numai. Contactată telefonic pe tema acestui subiect, liberala a invocat faptul că se află la un parastas și nu poate da amănunte decât în altă zi. Suntem curioși cum vor reacționa ceilalți consilieri locali care nici în acest moment n-au aflat cum s-au plimbat colegii lor pe banii piteștenilor până în “Sânul lui Avraam” și înapoi.

 

Articole similare