PoliticăȘtiri

Primarul Ionică a dat detalii despre locațiile de carantină din Pitești la un post de televiziune și a vorbit disprețuitor la adresa celor izolați

Aseară, la postul local de televiziune Curier Tv, primarul Ionică a făcut-o lată, să nu zicem…penală.
Enervat de atenția de care se bucură prefectul Emanuel Soare și promptitudinea de care a dat dovadă până în prezent, Argeșul neavând niciun caz de coronavirus, iar măsurile fiind și ele pe măsură, primarul Piteștiului a vrut și el să strălucească. Pe banii contribuabililor, bineînțeles!
Așa că s-a apucat de la frustrare să dezvăluie fără să își dea seama detaliile locațiilor unde sunt aduși în carantină argeșenii. Timp de zece minute a explicat telespectatorilor faptul că locațiile puse de el la dispoziție sunt noi, fantastice, de lux. I- a descris pe românii din Diaspora aflați în carantină ca nedemni de conditiile oferite, cu un ton disprețuitor a explicat și dezvăluit localitățile din care provin(Câmpulung, Mioveni), s-a dat „grande”, că are actele lor de identificare pe birou, ca și cum interesa pe cineva.
Nu l-a iertat nici pe prefect, reproșându-i că nu îi mulțumește public pentru ajutorul dat și are impresia că se putea descurca fără el.
Din punct de vedere legal, Cornel Ionică a încălcat legea, dezvăluind detalii ale locațiilor care trebuiau să rămână secrete, nu zicem noi ci C.S.A.T.-ul.
Mai mult, locațiile nu sunt cunoscute nici de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Cine nu crede, poate urmări de la ora 10, la Curier Tv, emisiunea în reluare.

Articole similare