MondenPolitică

PREȘEDINTELE VALECA SURPRINS CU O TIPĂ SEXY

Nu aduce mandatul, ce aduce campania electorală! Șerban Valeca-președinte PSD Argeș, cercetător, profesor universitar, senator și sensei a fost ieri surprins într-o ipostază neobișnuită.

Între două târguri și trei zile de comună unde deja participă mecanic, seriosul Valeca a apărut într-o fotografie alături de o tipă frumoasă, în roșu dar mai ales sexy cum nu se poate spune. Așa ceva nu s-a mai văzut de câțiva ani buni prin curtea PSD Argeș. Fetele frumoase și tinere ori au îmbătrânit, ori au primit funcții de directoare, ori s-au măritat cu sponsorii partidului și nu mai stau de împărțit fluturași cu Dăncilă.

De când a fost publicată fotografia tot județul a intrat în servraj pe motiv de curiozitate:cine e fata? Fata e de București și a fost adusă de Năstase Junior împreună cu un alt grup de tineri pentru a crea efectul estetic și de mulțime dar și pentru că nivelul Organizației de Tineret PSD Argeș a scăzut mult în ultimii ani atât calitativ cât și numeric, Diana Eftene-președinte OT PSD fiind ocupată atât cu viitoarea nuntă cât și cu funcția de director la A.F.I.R. care pur și simplu o copleșește mai cu seamă în ziua de salariu.

Probabil Dăncilă va pierde alegerile și în Argeș dar e cool atmosfera la PSD Argeș și asta face toți banii!

Articole similare