MondenPolitică

POZE INEDITE CU VIPURI ARGEȘENE DE SĂRBĂTORI

Încet și pe nesimțite trec și sărbătorile! Pe lângă amintiri frumoase rămânem și cu fotografii ale unor vipuri din Argeș care au făcut sute de like-uri. Revista noatră a făcut o mică selecție și vi le prezintă.

De Revelion, în ipostaze inedite față de cum o cunoașteți, la Paris, alături de familia sa o avem pe Marilena Barață, președintele celui mai mare trust de presă din Argeș, gazada argeșenilor în fiecare seară la emisiunea de la Curier Tv. Îmbrăcată în roșu, purtând o mască venețiană la un eveniment tematic, probabil, Marilena Barață a surprins din nou.fam miu b43af

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a apărut și el într-o ipostază inedită de sărbători. De Crăciun, a postat o fotografie cu cei doi nepoți, fiul și nora Roxana, într-un decor specific momentului.

madalina lupu dc045Cea mai apreciată artistă a Argeșului din noul val,  naista Mădălina Lupu, a apărut de Revelion într-un costum popular de Maramureș, postare care a strâns sute de comentarii și aprecieri.

stoian c0ea6Directorul adjunct de la Casa de Pensii, Gabriel Stoian împreună cu partenera sa de viață, Simona, au făcut sute de likuri într-o ipostază tandră la Revelionul organizat la Magic unde oaspete de seamăn a fost Constantin Lătărețu.

didea 362b3Notarul Ionel Didea a rupt și el facebook-ul, punând o poză rară cu familia într-un decor de sărbătoare oferit de un restaurant cu clasă.

tofan 0028aCel mai activ liberal argeșean în spațiul virtual, Gelu Tofan a postat pe 1 ianuarie o fotografie alături de soția sa, Magda Tofan, din centrul Piteștiului unde a ales să întâmpine 2020 cu veselie și tradiționala sticlă de șampanie.

catal 11850Dar cele mai rare fotografii sunt cele cu deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta apare cu cele mai importante femei din viața sa într-un decor rustic de la Poiana Brașov. Soția sa-Cristiana, ex-Miss România, mama- Anastasia Rădulescu, fostă învățătoare la Izvoru, sora și bineîțeles-Francesca, fiica cea frumoasă și cu rezultate bune la învățătură.franc f2d5b

 

Articole similare