Politică

PNL PITEȘTI VINE CU UN CANDIDAT SURPRIZĂ LA PRIMĂRIE

Cunoscutul medic Tiberiu Irimia s-a înscris luni în PNL și va candida în cursa internă pentru a deveni candidatul PNL Pitești la primărie.Ceea ce l-a mânat pe el în luptă este problema despre care toate ziarele au vuit cu cei de la Urbanism Pitești și piedicile care i s-au pus ilegal.

Absolvent al Colegiului Zinca Golescu și Facultății de Medicină din Iași, Tiberiu Irimia vine cu prospețime și mesaje punctuale pentru cetățeni. Este căsătorit, are doi copii,provine dintr-o familie cunoscută în Argeș și de peste 10 ani a pus pe picioare o clinică importantă.

În cadrul PNL Pitești va trebui să își măsoare forțele cu Mihai Coteț, Ana Stan și alți doi candidați iar dacă va ajunge să fie desemnat îîi va avea drept adversari pe Ionuț Moșteanu de la USR care beneficiază de apariții media la nivel național și avantajul că este președintele unei filiale pe val, Dănuț Dinu de la PMP,un candidat care a obținut un scor foarte mare în 2016 independent fiind, celelate partide nefăcând încă vreun anunț oficial.

Fiind dentist de profesie îi dorim așadar să facă piteștenii să zâmbească și la figurat!

Articole similare