Politică

Partidul Mișcarea Populară a lansat programul „Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta”

Este tot mai clar că în cazuri excepționale e nevoie de soluții excepționale și de implicarea fiecăruia dintre noi pentru ca economia românească, afectată de criza de sănătate determinată de pandemia de coronavirus, să fie repornită.

Partidul Mișcarea Populară a făcut un pas interesant în direcția societății românești pe care o dorește implicată în rezolvarea acestei probleme. Este o acțiune care pleacă de la idea unui brainstormig național, care odată implementat ar avea cel puțin două componente pozitive- cunoașterea adevăratelor probleme cu care se confruntă populația și alegerea celor mai bune soluții pentru rezolvarea lor.

De altfel, PMP a confirmat faptul că scopul acestui proiect constă în găsirea celor mai bune soluții și includerea lor într-un plan național ce va fi implementat în cel mai scurt timp. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative, promit cei de la Partidul Mișcarea Populară.

”România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României”, declară reprezentanții PMP.

Articole similare