MondenPolitică

Ofensiva fashion a PSD în Consiliul Județean Argeș

Ieri a depus jurământul în fața unei săli goale( e pandemie) Mario Octavian Păun de la PSD. În vârstă de 34 ani, Mario nu se aștepta să ocupe această funcție având în vedere locul de pe lista inițială.

Absolvent al Liceului Maria Teiuleanu din Pitești și al unei facultăți de management la București, încă de mic proaspătul consilier a devenit o figură populară în oraș. În adolescență a fost model, pozând și prezentând pentru creatori prstigioși iar în timpul vacanțelor a lucrat și la barul pe care mama sa îl deținea în centrul Piteștiului ca și chelner, părinții considerând că trebuie să îi insufle de mic dorința de muncă. Este căsătorit cu fiica unui om de afaceri, are doi copii adorabili- Noelle Sofia și Rafael iar în prezent se ocupă de mai multe afaceri, mai ales în domeniul imobiliar.

Ca și mama sa, una dintre cele mai elegante și admirate doamne din Pitești, se îmbracă frumos, urmărește ultimele tendințe în modă și nu a renunțat la aceste obiceiuri nici la depunerea jurământului, optând pentru șosete violet, sacou cu două rânduri de nasturi albi, șireturi ”ciudate”,cum ar spune viitorii săi colegi. De la prezidiu, secretarul CJ Argeș- Ionel Voica, venit în hanorac, l-a urmărit uimit iar Dan Manu s-a gândit serios că a pierdut și el supremația în materie de fashion la CJ.

Cu haine, accesorii și preocupări de dreapta, Mario Păun este de ieri un reprezentant al Argeșului propus și încurajat de stânga cea care a intuit în el un potențial serios.

Felicitări și să auzim de mai bine!

Articole similare