Politică

O zi de vineri cu multe emoții pentru Alina Gorghiu

Cu ocazia Zilei Imnului Naţional, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a participat la ceremonia publică desfăşurată în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional alături de alte oficialități.

”Emoții mari când am ascultat, astăzi, ”Deșteaptă-te române”, cu ocazia „Zilei Naționale a Imnului”. La fel ca atunci când îl ascult la festivitățile de premiere pentru campionii români. Sau când văd cum diaspora vibrează la intonarea imnului de stat mai mult decât la orice altceva.„Deșteaptă-te române” este unic, pentru ca are un mesaj care ne face mai puternici și este al nostru, al tuturor românilor.” a scris aceasta pe pagina personală de socializare.

Cîteva ore mai târziu emoțiile au continuat fiindcă a avut o întâlnire în calitate de președinte al Senatului României cu MaIa Sandu, președintele Republicii Moldova unde s-a discutat încă o dată despre susținerea integrării europene a Republicii Moldova dar și detaliile umătoarei ședințe comune a Parlamentelor României și Moldovei care va avea loc la București.

Articole similare