Politică

NUMIREA CU NR. 4 LA PNL ARGEȘ ESTE PENTRU UN LIBERAL DE NOTA 10

A sosit numirea cu numărul 4 în ceea ce privește un liberal. Ieri după-amiază, Sorin Sorescu devenind noul director al Direcției Sanitar Veterinare-Argeș, ex-directorul Lupu ieșind la pensie.

Deștept, frumos și cu bani este pe foarte scurt descrierea liberalului proaspăt numit. Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Stat București în 1997, membru PNL din 1998, Sorin Sorescu de la Curtea de Argeș a parcurs pas cu pas toate etapele în politică și administrație. A fost consilier local timp de trei mandate la Curtea de Argeș, a fost președintele de la tineret, vicepreședinte și a avut funcții importante la nivel național când se ocupa de tinerii liberali. Și la DSV a fost director adjunct timp de 9 ani iar înainte a avut afaceri prospere în Orașul Basarabilor.

A călătorit în peste o sută de țări, a avut mereu o situație financiară bună, este căsătorit cu o educatoare, pasionată de munca ei, și are 3 băieți, fiul cel mare fiind admis la Drept în cadrul Universității București.

Când l-am vizitat era în plină mutare cu lucruri și obiecte personale dar ne-a atras atenția un detaliu pe care l-am fotografiat într-o clipă de neatenție a interlocutorului: două citate lipite pe dulap după care se ghidează.cit fd7ec

Din nou o numire pe criterii de meritocrație a PNL Argeș, revista noastră făcându-și o datorie de onoare să o promoveze!

P.S. Când nu vom scrie de anumite numiri, înseamnă că nu ne plac sau ne oripilează!

Articole similare