PersonalitățiPolitică

Moș Nicolae a adus membrilor PNL Argeș un președinte nou

Despre Moș Nicolae știm că aduce nuielușe celor obraznici și cadouri sau bănuți de aur celor cuminți. Astăzi conducerea PNL a fost în această ipostază hotărând ca noul președinte interimar să fie Alina Gorghiu.

Unii râd, alții plâng! Unii și-au făcut deja bagajele de prin instituțiile publice, alții bat drumul la Curtea de Argeș nu pentru pelerinajul la Sfânta Filoteea de mâine cât pentru a reuși să găsească vreo proptea. Mai avem și categoria a treia de oameni anti-Orban, pro-Câțu dar nu foarte competenți nici profesional și nici ca voturi(maxim 10 cu familie cu tot). Și aici începe bătaia de cap și despărțitul grâului de neghină pentru argeșeanca noastră. Ca să reușească și PNL Argeș trebuie aduți oameni de valoare, liberali autentici, profesioniști și patrioți.

Alina Gorghiu este de astazi noul presedinte al Partidului National Liberal Argeș. Membră a partidului din 2002, Gorghiu a fost purtator de cuvant al PNL in campania pentru prezidentiale si presedinte al partidului.

În 1997 a absolvit Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș unde s-a remarcat drept un elev model, în 2001 a absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir, dupa care a urmat facultatea cu acelasi profil de la Universitatea Pitesti, iar din 2012 este doctor in drept, titlu obtinut de la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi.

La alegerile parlamentare din 2008 a fost aleasă deputat în circumscripţia electorală nr. 42 Bucureşti, colegiul uninominal nr. 22, din partea PNL. În urma alegerilor din 9 decembrie 2012 a obţinut un nou mandat de deputat în Colegiul uninominal nr. 22 din Bucureşti, pe listele USL (PNL).La alegerile parlamentare din 2016, a obţinut un mandat de senator în circumscripţia electorală nr. 37 din Timiş iar în 2020 a fost realeasă senator în același județ.

Are 2 copii, este căsătorită cu Lucian Isar și a fost mereu o prezență constantă în Argeș mai ales datorită familiei care locuiește la Curtea de Argeș.

De mâine, Alina Gorghiu debarcă în Argeș unde va avea întâlniri cu numeroși membrii și simpatizanți. Succes!

Articole similare