Politică

Moment penibil cu un ministru! Lui Budăi îi lipsea marama de borangic de la Argeș

Se pare că ministrul Budăi a rezolvat toate problemele țării și ale Ministerului Muncii,  astăzi ocupându-se de ultima, dar și cea mai stringentă: firul de borangic.

Evenimentul  copiat de la alții, făcut laVila Golești de Școala de Arte și Meserii Pitești, la care a participat alături de alți pesediști a fost dedicat maramei de Muscel.
Din păcate acest element vestimentar din portul popular românesc nu se mai fabrică de ani buni, ultima femeie care mai confecționa marame din borangic este pe la Lerești,dar orice prilej este bun să ne folosim de instituțiile de cultură din subordinea C.J. Argeș ca să dăm bine la electorat și când nu avem legătură cu domeniul.
Sunt atât de penibili și populiști unii iar tot ce ating cu valoarea de simbol pangăresc. Să dau nume de femei politician care nu au nimic în cap și își pun marame pe cap? Să mai zicem ceva de Budăi care a încins coaliția de guvernare cu promisiuni de pensii și salarii mărite?

Lăsăm câteva poze de la dezmățul de azi pe bani publici ca să fie slăvit PSD-ul ca nuca în perete! Și nu numai! Doamna Elena Iagăr s-a înscris la doctorat și ca să fie bine, trebuie să o plătească pe doamna Păsărin și alți oameni care contribuie la viitoare ei hârtie cu care să se legitimeze în lumea folclorului, fiindcă nimeni nu o recunoaște ci doar rad de ea sau o știu de frică.

Articole similare