PoliticăȘtefănești

Mitocanii de la PSD au oferit cozi de frezii femeilor din Ștefănești

În viață poți cumpăra totul cu bani de la poziție socială până la case, mașini sau haine scumpe, clasa și educația însă, sunt neprețuite dacă nu le dobândești la timp.

Un astfel de exemplu ridicol ni l-a oferit PSD Ștefănești astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, o sărbătoare de stânga. Deputatul Nicolae Velcea a descins disperat că nu mai are electorat în fața bisericilor din oraș, țintind mai ales publicul de pensionare, oferindu-le acestora frezii cu coada învelită în staniol. Frumos, nimic de zis, doar că potrivit etichetei de protocol, niciodată nu dăruim florile cu coada în sus ci invers.

Nici la capitolul imagine, PSD Ștefănești nu stă bine, aceștia postând fotografii cu grupul de bărbați social-democrați în fața unui coș de gunoi dezmembrat din zona Praxis, că asta au putut în 4 ani cu majoritate în C.L. Ștefănești.

Când ai fost șofer și abia ai avut timp să te duci în week-end pe la facultățile prietenilor să îți iei diploma, nu te puteai apleca și spre manierele alese, cu toate acestea, PSD trage speranță că va conduce din nou un oraș al elitelor, boierilor, unde toată lumea era ca la Paris.

Articole similare