Politică

MINȚILE LUMINATE ALE ARGEȘULUI SE ÎNTORC ACASĂ ȘI CANDIDEAZĂ-DAN HODOȘ, INDEPENDENTUL PENTRU PITEȘTI

Cu bucurie, informăm  cititorii revistei noastre că unul din cei mai strălucitori români prezenți în proiectul ambițios destinat minților luminate întoarse acasă,Fundația CAESAR,va candida la un post de consilier local independent pentru Pitești.

DAN HODOȘ este un tânăr de 36 de ani,căsătorit,cu o bogată experință în management,a trăit în America de Sud,a studiat la școli prestigioase în Europa și asemeni înaintașilor noștri care au făurit România Modernă,s-a întors și are nevoie de  două mii de voturi să fie vocea care poate schimba ceva în Consiliul Local Pitești.

Așadar,putem considera voturile lui pe 5 iunie seara, un soi de recensământ, o numărătoare a intelectualilor și a celor care cred că Diaspora poate schimba ceva, că pot deveni adevărate busole ale timpului nostru.

Iată CV-ul lui Dan Hodoș și un mic film de prezentare.

Absolvent al Colegiului National I.C. Bratianu si licențiat în Management și Adminstrație Publică la Academia de Studii Econ omice București, este specializat în Managementul Instituțiilor Publice Centrale. A fost bursierin Stiinte Politice si Administrative in Madrid, la Universidad Carlos III din Madrid. De asemenea, este certificat in management de CODECS – London Open University si specializat in management, politici publice si stiinte politice la universitati de prestigiu, cum ar fi Yale University, University of Virginia si Ecole Centrale Paris. În ultimii 10 ani, Dan a acumulat o experiență vastă în vânzări internationale și dezvoltarea afacerilor si pietelor externe, lucrând în vânzări, management și consultanță pentru companii multinaționale și românești. Aria lui de expertiză este atat nationala, cat si internationala, deschizand și dezvoltand relații și piețe pentru produse și servicii de IT&C din România. Exepriența multiculturală și-a dobândit-o prin interacțiunea economică și socio-culturală cu 3 continente, fiind fluent în cel puțin 3 limbi: spaniola, franceza și engleza. În prezent este consultant in cadrul propriei companii, proiect care își propune să ajute producători români care vor să dezvolte piețe externe noi sau să-și consolideze poziția acolo unde sunt prezenți, oferind consultanță și implementare pentru strategii si relații internaționale comerciale. De asemenea, a fondat si coordonat Clubul Civic CAESAR Pitesti, filiala locala a Fundatie CAESAR, organizatie de experti romani in care este membru in continuare. La nivel local a coordonat proiectul I74, proiect civic national al Fundatiei CAESAR.

https://www.facebook.com/DanHodosPitesti/timeline

Articole similare