Politică

MESAJUL EMOȚIONANT PENTRU ARGEȘ ȘI ARGEȘENII DIN DIASPORA AL PREȘEDINTELUI MIUȚESCU

Astăzi, președintele liberalilor argeșeni, Adrain Miuțescu, a emis un comunicat de mulțumire pentru toți cei care au votat Klaus Iohannis dar și pentru cei din Diaspora. Iată-l!

”Muncă, emoții, așteptare și speranță sunt cuvintele care ne-au însoțit nu doar în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale, ci de trei decenii încoace.

Acum, la final, bucuria este una nemărginită, dar știm că izbânda de acum este parte a unui război dus cu cei care au umilit milioane de români și care au crezut că țara asta este proprietatea lor.

Acum, PNL a reușit! Dar alături i-au fost „ăștia” de dincolo de granițele țării, plecați în căutarea unei vieți mai bune pentru copiii lor și „ăștia” de aici, rămași să îi aștepte pe cei dragi să revină ACASĂ. Împreună am dat o palmă dură peste obrazul mult prea gros și insensibil al celor din PSD.

Dragi români, vă mulțumim! Fără voi nu am fi reușit! Datorită vouă, „ăștia”, România astăzi trăiește din nou cu speranță și încredere!

Dragi argeșeni, vă mulțumim! Argeșul trăiește astăzi bucuria unei reușite pe care o așteptăm de 30 de ani încoace. Datorită vouă, dragi argeșeni, speranța a renăscut. Este o așteptare lungă, presărată cu vise care păreau că nu pot deveni realitate. Am trăit în cele trei decenii momente fericite și mai puțin fericite, chiar de deznădejde, dar așteptarea noastră a fost răsplătită pe deplin.

Aici, în leagănul Brătienilor, putem spune că România s-a născut din nou. Și, poate, ziua victoriei nu a fost deloc întâmplătoare, dacă ținem cont de faptul că 24 noiembrie are o însemnătate specială pentru liberali. Este ziua în care, în anul 1927, se stingea din viaţă Ion I. C. Brătianu, unul dintre cei mai mari oameni politici din istoria noastră și președinte al Partidului Național Liberal. A fost unul din cei care au ţinut pe umerii lor greaua sarcină a realizării celui mai mare ideal românesc: întregirea nemului.

Astăzi putem spune că România este întreagă în cuget și în simțiri. Iar meritul este al celor care au hotărât în cabina de vot viitorul demn al acestei țări greu încercate de-a lungul timpului.

Această reușită imensă a fost obținută greu, iar prețul a fost plătit de fiecare dintre noi. Dumnezeu, însă, a avut grijă să trăim ziua cea mare a reușitei.

Vă mulțumim!

Împreună, de acum încolo, facem parte din echipa României, țara în care vom reînvăța cea mai frumoasă lecție: aceea a demnității și a mândriei de a fi români! Pentru că „ăștia”, toți românii, oriunde s-ar afla în lumea asta mare, merită respect și o țară care înseamnă „acasă”, o țară în care nu trebuie să ne mai mire normalitatea.

România Normală e România mândră, demnă și glorioasă.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cu respect și deosebită considerație,

Adrian Miuțescu,

președinte PNL Argeș

Articole similare