Politică

MESAJUL DE CONDOLEANȚE AL LIDERULUI LIBERALILOR ARGEȘENI

  Senatorul Colegiului Curtea de Argeș-Câmpulung,președinte al PNL Argeș și lider al Grupului   Parlamentar PNL,Ion Popa,a remis un mesaj de condoleanțe cu prilejul trecerii la cele veșnice a soției Regelui Mihai,Ana de Bourbon-Parma.  

 ” Majestatea Sa Regina Ana a României a fost şi va rămâne un simbol al decenţei, distincţiei şi demnităţii, prin atitudinea nobilă şi prin lecţiile de viaţă pe care ni le-a lăsat moştenire tuturor.

            Istoria Partidului Naţional Liberal este strâns legată de istoria Casei Regale a României. Împreună, de la sfârşitul secolului XIX, am luptat pentru modernizarea ţării noastre, împărtăşind aceeaşi dragoste profundă faţă de poporul român.

           Majestatea Sa Regina Ana a României ne-a arătat,  împreună cu Majestatea Sa Regele Mihai I, ce înseamnă cu adevărat iubirea faţă de patrie şi familie. Înfruntând cu graţie şi curaj toate greutăţile pe care viaţa i le-a pus în cale, Regina Ana a devenit un model de eleganţă, curaj şi nobleţe.

          Cu atât mai tristă este această veste pentru judeţul Argeş, având în vedere legătura noastră profundă cu Familia Regală si tinand seama de faptul ca locul de odihnă eternă al Majestăţii Sale Regina Ana va fi la Curtea de Argeş.

           Inimile noastre îndurerate sunt alături de întreaga Familie Regală a României, căreia îi transmitem, din tot sufletul, cele mai sincere condoleanţe.”

Articole similare