Politică

LONDRA S-A PREDAT OFICIAL ÎN MÂINI MUSULMANE!

Începând de ieri,Londra a fost predată de proprii ei locuitori în mâna unui musulman emigrant.Mai trist este faptul că  mii de români,alături de polonezi sau bulgari au contribuit la acest rezultat,sătui fiind de discursurile derapante și politicile discriminatorii din Marea Britanie.

Deputatul Sadiq Khan, membru al opoziției laburiste, a fost ales primar al Londrei, potrivit rezultatelor definitive anunțate oficial în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, devenind primul ed il musulman al unei mari capitale occidentale, scrie AFP.
Fiul unor imigranţi pachistanezi, tatăl său fiind şofer de autobuz timp de 25 de ani, iar mama sa croitoreasă, social-democratul are amibiţii mari acum pentru capitala Marii Britanii, dacă va câştiga alegerile, spune într-un interviu acordat GQ British.
El spune că părinţii lui s-au asigurat întotdeauna ca atât lui, cât şi celor şapte fraţi ai săi să nu le lipsească nimic şi să aibă acces la educaţie.
Dacă Parisul era capitala neîncoronată a musulmanilor din Europa,iată că Londra ajunge oficial să fie condusă de un musulman provenit dintr-o țară pe care britanicii au jefuit-o și asuprit-o secole de-a rândul,iar stânga, cea aducătoare de anomalii și dezechilibre,câștigă teren.
Urmează Roma pe 5 iunie?

Articole similare