Politică

LIBERALII DE LA ȚARĂ CU SCORURI DE ORAȘ

Toate ziarele s-au năpustit în aceste zile ori să scrie de primarii care au pierdut alegerile de la PNL Argeș, ori să laude orașele, o inițiativă minunată în democrație.Nimeni însă nu a publicat o fotografie cu acei necunoscuți ”soldați” care au făcut un scor extraordinar în ciuda unei administrații PSD sau altor intemperii.

Revista Agressive își face o datorie de suflet să vă arate niște chipuri entuziaste ale liberalilor de la țară, unii cu scoruri aproape de oraș. Rețineți aceste nume, vor fi probabil viitorii primari!genel 6bd25

Genel Lupu-un muscelean entuziast, patriot care a adus un suflu nou la Rucăr a făcut peste o mie de voturi. Când a publicat rezultatul, mulți dintre noi citeam și credeam că e o greșeală de tipar. Cu echipă tânără și multe idei de pus în aplicare în bogația de culori, mirosuri și istorie a pitorescului localității, Genel a reușit aproape imposibilul.

Tot de la munte vine și Marius Nițescu, liderul PNL Arefu sau Nicolae Ochi de la Dâmbovicioara.minculeyte 4f10d

 Sălătrucu, Șuici și Cepari au îngălbenit harta de pe Valea Topologului unde toți Brătienii au avut proprietăți și căreia i se mai spune și ”Valea Merelor de Aur”.Gheorghe Minculete, președinte la PNL Cepari îi calcă pe urme tatălui, fodt primar, și nu face de rușine localitatea străbunicilor lui Ion C.Brătianu.Deși comuna are multe sate și volumul de muncă este mare iar mulți dintre tineri sunt plecați în afară, acesta a reușit să convingă o mare parte din electorat să voteze cu Klaus Iohannis.

Aprope de Pitești, pe lângă Bascovul domnului Vlăsceanu care e președinte și unde au mai pus și alții umărul, o surpriză neașteptată a creat-o tânărul om de afaceri Cristian Preda care a câștigat detașat în fața PSD.draganu f39c2

Nu putem să nu îl amintim și pe Lucian Mihai de la Moșoaia care zi și noapte a umblat pe străzi și ulițe sau pe Gheroghe Dumitrescu, un fost campion care l-a învins la Beleți Negrești pe autoritarul pesedist Cătănea.

Felicitări și nu uitați cât contați!

FOTO:Harta preluată din Ziarul Argeșul

Articole similare