Politică

LIBERALII AU DEMARAT CAMPANIA DE PLICTISIRE A TINEREI GENERAȚII

Liberalii argeșeni au demarat campania de plictisire a tinerei generații, punând pe ei artileria grea. Vă dați seama ce ironie? Să pui să vorbească studenților niște oameni care nici facultate nu au toți?!

Ne referim aici la Olimpia Doru, președinta femeilor liberale și candidată la Senat, care posedă o diplomă de cofetăreasă. Cel mult, putea să le pregătească un tort studenților și tot i-ar fi bucurat cu ceva. Prin urmare, câțiva studenți aduși cu forța într-o sală de evenimente dintr-un hotel din Pitești au fost torturați de către politicienii liberali aflați în campanie, sub pretextul că sunt interesați să dezbată probleme legate de educație și de finanțarea sistemului de învățământ.

Să-i întrebăm pe aceștia de ce n-au venit până acum să discute astfel de aspecte ar fi echivalent cu a întreba o femeie fără sâni de ce poartă sutien. Răspuns: nimeni nu știe! Din fotografiile inserate în material puteți observa și cam care este gradul de entuziasm al studenților invitați, cât și al vorbitorilor, legat de aceste subiecte. Expresiile faciale și ale corpului nu mai au nevoie de niciun cuvânt.

Articole similare